Меню
Кошница

Мисия - Успешен родител RSS Feed

mobidik 26 May 46 3444
Обикновено свързваме понятието креативност с различни творчески дейности, занимания с изкуство или оригинални подходи в житейски ситуации. Всъщност креативността представлява по-скоро умението да създ..
mobidik 15 Sep 3 9634
Всички знаем, че пластмасата не е безопасна и издрържлива, като дървените играчки. Повечето от нас могат да се сетят за дървена играчка, предавана през поколенията в семейството си. Но какво е това, к..
mobidik 02 Aug 0 2325
Може би всеки родител се е притеснявал как ще се справя детето му с ученето. Дали ще успее да се впише успешно в учебната среда? Дали ще смогне на темпото на другите деца? И в тези въпроси има смисъл...
alek_todorov 12 Aug 0 1058
Методът Монтесори е подход към образованието, който насърчава практическото проучване и решаването на проблеми. Той е разработен през 1897 г. и популяризиран в американските класни стаи от италианск..
alek_todorov 12 Aug 0 1052
Да си родител определено не е лесно и носи със себе си куп предизвикателства, с които се сблъскваме ежедневно. Един от най-важните процеси за правилното и пълноценно развитие на детето е създаването..
alek_todorov 19 Dec 0 1390
Дилемата Коледен подарък - най-често задавания въпрос сред родителите преди празниците.  Какви детски играчки да купим, всяка година, с наближаването на коледните празници, всеки един родител започва ..
alek_todorov 15 Nov 0 854
„Как да изразя любовта си към детето?”   Родителите искат да научат как още по-добре да изразяват и доказват своята любов и подкрепа към децата си. Това включва разбиране, приемане, слушане, обичане, ..
02 Feb 0 652
"Създаване на Поколение на Знаещи: Всяка Искра Знание Има Значение" Във време, когато светът се променя с бързи темпове, ключът към бъдещето се крие в образованието. За нас в "Top Kids", визията за с..
mobidik 01 Feb 0 791
Първите три години са основополагащи за развитието на всяко дете, тъй като това е периодът, в който то придобива основните умения и навици и опознава света около себе си ставайки пълноценна част от не..
01 Feb 0 1484
Ежедневно родителите се сблъскват с различни предизвикателства що се отнася до възпитанието на децата и истината е, че няма универсална формула, по която да възпитате вашият малчуган. Но за това пък и..
24 Mar 0 948
Предимствата на дървени играчки са безброй-направени са от естествен материал, спомагат за запазването на околната среда, приятни са на допир, създават усещане на уют, стимулират творческото въображен..
25 Mar 0 751
Колкото и на пръв поглед невероятно да звучи, нашите деца биха могли да ни научат на много важни и ценни уроци, с което да се превърнат в истински житейски учители. Всички ние някога сме били деца, но..
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)