Меню
Кошница

За нас


Знаете ли, че ....?

Знаете ли, че дървените образователни пъзели „TopKids“ вдъхват живот на остатъчен дървен материал, който остава след производството на моливи? Да, точно така! Когато за пръв път видяхме огромното количество остатъчен материал, който се изхвърля след производството на един молив си помислихме, че този материал, също както един молив, може да бъде въвлечен в създаването на нещо креативно и образователно.
Мисията на TopKids

Мисията на бранда TopKids е да популяризира игровия метод на обучение, който е доказано успешен, да подарява радост и усмивки на любознателната малчугани и да насърчават техните родители да участват активно в интелектуално им развитие.

Дървените пъзели притежават стилна и лека конструкция, гравирани са по специален начин и носят красиво и позитивно послание. Могат да се оцветяват както с моливи и флумастери, така и с различни видове бои.

Продуктите, които създаваме са предназначени за деца над 3-годишна възраст и имат за цел да ги провокират да превърнат ученето в една забавна игра.Предимствата

Предимствата на продуктите на TopKids са:

  • превръщат ученето в приятно занимание
  • създават усещане за домашен уют и спокойствие
  • създадени са от екологичен дървен материал, който се грижи за околната среда
  • разгръщат логическото мислене, творчески потенциал и мисловния процес при децата