Меню
Кошница

Информация за доставкаКак да направя поръчка на сайта?


Можете да направите поръчка онлайн с или без регистрация в сайта ни, да поръчате на наш консултант на телефон 0878400344 или по имейл topkids@topkidsbg.com . При успешно направена поръчка ще получите имейл с информация за поръчката (възможно е да попадне в папка Спам). За по-бърза обработка е нужно да попълните правилно данните за доставка и контакт.


Наш консултант ще се свърже с Вас по телефон само ако е необходимо допълнително уточнение по поръчката.


Каква е цената на доставката?

Доставка при поръчка до 100 лв.
- до офис на Спиди - 4.97 лв.
- до адрес със Спиди - 9.05 лв.


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 100 лв.


Поръчките се доставят от куриери на Спиди.


Какъв е срокът на доставката?

Срокът за доставка на поръчки е от 1 до 3 работни дни спрямо датата на получаване на поръчката (ако поръчката е получена в почивен ден или официален празник - спрямо първия работен ден).


Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?


При доставка предлагаме опция „Преглед“, която Ви позволява пред служител на куриерската фирма да отворите Вашата поръчка и да решите дали я желаете или отказвате.


След приемане на доставката можете да върнете продукти, които не са с нарушена опаковка, в срок от 30 работни дни, като за целта трябва да се свържете с нас.


В случай, че връщането е по вина на ТopKids, то транспортните разходи се покриват от TopKids.


В случай, че желаете да върнете закупена стока без TopKids да има вина за това, то транспортните разходи се поемат от клиента.


Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта.


Ако желаете да възстановим сумата, то това може да стане по банкова сметка, която ни предоставите. Технологичното време за обработка на върнати артикули към TopKids е около седмица.