Меню
Кошница

Промоции

12 Образователни табла за деца 12 Образователни табла за деца
Ново! ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
12 Образователни табла за деца е комплект, който предоставя на децата възможността да развиват своите познания и умения по множество различни теми. С тези табла, децата могат да се запознаят с азбуката и цифрите, да научат числата от 1 до 100, да разберат посоките, да се запознаят с континентите, да..
17.99 лв. 19.99 лв.
3D пъзел Дървен Куб 3D пъзел Дървен Куб
ТОП оферта -10 %
Дървеният 3D пъзел "Куб" е чудесен начин да забавлявате ума си и да развивате логическите си умения. Този елегантен и изискан пъзел съчетава забавление и предизвикателство в едно. Създаден от висококачествено дърво, "Кубът" предоставя на играчите възможността да изграждат тримерни форми и съ..
13.99 лв. 15.58 лв.
Mонтесори дъска с 5 дейности с ключалки, часовник, изработена от дърво Mонтесори дъска с 5 дейности с ключалки, часовник, изработена от дърво
ТОП оферта -15 %
Открийте света на играта и обучението с нашата Монтесори Образователна Дъска "Развитие и Откривателство". Тази мултифункционална дървена дъска е специално проектирана, за да насърчи развитието на фината моторика, логическото мислене и самостоятелността у децата. С пет различни секции, включващи ключ..
26.33 лв. 30.98 лв.
Детска образователна игра "Танграм" Детска образователна игра "Танграм"
Ново! ТОП оферта -30 %
Brand: Top Kids
 Открийте вълнуващия свят на "Танграм", предизвиква въображението и развива пространственото мислене. Този комплект е специално адаптиран за деца, за да им предостави часове на забавление, докато те учат и развиват важни умения. Съставен от седем части, които могат да бъдат подредени в различни..
6.23 лв. 8.90 лв.
Детска образователна игра Астронавт Детска образователна игра Астронавт
ТОП оферта -20 %
Открийте космоса с нашия Образователен Дървен Пъзел "Астронавт"! Изработен от висококачествено дърво, този пъзел е идеален за развиване на фините моторни умения и пространственото мислене на вашето дете. Със своите ярки цветове и привлекателен дизайн, той ще вдъхнови малкия изследовател да научи пов..
25.58 лв. 31.98 лв.
Дървен образователен пъзел TopKids Уча буквите Дървен образователен пъзел TopKids Уча буквите
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
Вашият малчуган най-сетне е във възрастта, в която е време да започне да учи буквите? Искате да му поднесете тяхното научаване по интересен, забавен и атрактивен начин? Имаме чудесно предложение за вас! Представяме ви дървеният образователен пъзел „Уча буквите”! Той е изцяло съобразен с интелектуал..
21.51 лв. 23.90 лв.
Дървена игра Купа с плодова или зеленчукова салата Дървена игра Купа с плодова или зеленчукова салата
ТОП оферта -20 %
Представяме ви нашата чаровна и забавна "Дървена игра Купа с плодова или зеленчукова салата" - идеалният начин да въведете вашето дете в света на здравословното хранене, докато се забавлява. Тази образователна играчка е изработена от висококачествено дърво и включва разнообразие от цветни дървени пл..
31.59 лв. 39.49 лв.
Дървена играчка, креативен дървен конструктор Мозайка Дървена играчка, креативен дървен конструктор Мозайка
ТОП оферта -15 %
Представяме "Креативен дървен конструктор 'Мозайка'", иновативна играчка, която съчетава забавлението и обучението в едно. Този уникален конструктор е специално проектиран да вдъхнови малките строители и да развие тяхното пространствено мислене, логика и координация. Изработен от екологично чисто дъ..
28.81 лв. 33.90 лв.
Дървена картина TopKids + ПОДАРЪК Картонена къща Дървена картина TopKids + ПОДАРЪК Картонена къща
ТОП оферта -20 %
Brand: Top Kids
Търсите креативен и успешен начин да стимулирате паметта, въображението и творческите способности на вашето дете? Уникалната дървена картина ще разгърне пълния му потенциал!  Картината е съставена от 176 части- дървени, малки кубчета с различна височина, които се лепят върху основата. С тяхна п..
23.92 лв. 29.90 лв.
Комплект дървени мебели за кукли, играчки за момичета Комплект дървени мебели за кукли, играчки за момичета
ТОП оферта -25 %
Оживете въображението на вашето дете с нашия елегантен и стилен комплект дървени мебели за кукли. Изработен с прецизност и внимание към детайла, този комплект предлага всичко необходимо за пълноценното обзавеждане на кукления дом. Всеки елемент е проектиран с мисъл за играта и включва класически дет..
66.99 лв. 88.99 лв.
Комплект за оцветяване - 3 броя Комплект за оцветяване - 3 броя
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
Комплект за оцветяване - 3 броя на промо цена.Комплекта включва: - Книжка за оцветяване Еднорози - (28 страници) - Книжка за оцветяване Динозаври - (28 страници) - Книжка за оцветяване с животни от А до Я - Азбуката - (30 страници)..
7.17 лв. 7.97 лв.
Образователен дървен куб за сортиране на геометрични фигури, с лабиринт Образователен дървен куб за сортиране на геометрични фигури, с лабиринт
ТОП оферта -15 %
Представяме "Образователен дървен куб за сортиране на геометрични фигури", перфектният учебен инструмент за вашето любознателно дете. Този многофункционален дървен куб е специално създаден, за да предизвика интереса и да развие уменията на малки деца в разпознаването на форми, цветове и решаването н..
32.29 лв. 37.99 лв.
Образователен пакет  „Уча се“ Образователен пакет  „Уча се“
ТОП оферта -13 %
Brand: Top Kids
Образователен пакет - Уча се Образователният пакет "Уча се" представлява комплекс от образователни материали, предназначени за разностранно развитие на децата. Съчетавайки забавление и образование, този пакет включва различни ресурси, които насърчават ученето и творческия процес. В следващите редове..
33.99 лв. 38.89 лв.
Силиконова играчка за дърпане на маса "Цветният океан" Силиконова играчка за дърпане на маса "Цветният океан"
ТОП оферта -15 %
"Цветният океан" е безопасна и забавна силиконова играчка, предназначена да стимулира сетивата и да развие моторните умения на вашето бебе. С ярки цветове и разнообразие от форми и текстури, тази играчка е идеална за малки ръчички, които търсят да изследват и учат. Специално създадена за деца от 0 д..
29.66 лв. 34.98 лв.
Уча се да си връзвам обувките "Вързанки" Уча се да си връзвам обувките "Вързанки"
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
В живота на всеки малчуган идва моментът, в който се изправя пред предизвикателството наречено връзки за обувки. Ако и вашето дете тепърва се сблъсква с усвояването на това умение и среща трудности-имаме уникално предложение за вас! Представяме ви продуктът „Уча се да си връзвам обувките” (Върза..
8.00 лв. 8.90 лв.
Дървен образователен пъзел TopKids Уча цифрите Дървен образователен пъзел TopKids Уча цифрите
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
Познава ли вашият малчуган цифрите? Опитва ли се да брои последователно? Ако търсите интересен, вълнуващ и забавен начин да му поднесете тази информация под формата на игра, имаме добра новина за вас! Представяме на вашето внимание дървения образователен пъзел „Уча цифрите”. Той съдържа цифрите от..
21.51 лв. 23.90 лв.
Морски шах TopKids Морски шах TopKids
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
Морския шах е една изключително интересна и увлекателна игра, която често става любима и на най-малките. Ако искате да изненадате детето си с оригинален, образователен и полезен подарък, който ще използва дълго време, предлагаме на вашето внимание забавната дървена игра морски шах.Тя е лесна за усво..
8.00 лв. 8.90 лв.
Дървен образователен пъзел TopKids Уча английски Дървен образователен пъзел TopKids Уча английски
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
Вашето малко съкровище има интерес към английския език и с радост учи английски песнички и стихотворения? Предлагаме ви прекрасен начин да му помогнете в изучаването на този чужд език-с помощта на дървения образователен пъзел „Уча английските букви”. Благодарение на него, ученето ще се превърне в и..
21.51 лв. 23.90 лв.
Дървен образователен пъзел TopKids Уча румънски Дървен образователен пъзел TopKids Уча румънски
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
Детето ви обожава чуждите езици? Искате да му предоставите възможност да изучава език,  който е различен от традиционното разбиране за ранно езиково обучение? Вече е възможно, благодарение на един уникален артикул-дървения образователен пъзел „Уча румънските букви”. Ако искате да зарадвате ваше..
21.51 лв. 23.90 лв.
Дървена бебешка проходилка с кубчета Дървена бебешка проходилка с кубчета
ТОП оферта -20 %
Изследвайте света заедно с вашето бебе с нашата "Дървена бебешка проходилка". Тази многофункционална и здрава проходилка е проектирана  да подкрепя първите стъпки на вашето дете и да стимулира развитието на фините моторни умения чрез занимателните дейности, вградени в конструкцията му. Оборудва..
83.86 лв. 104.83 лв.
Детска играчка Гъска вендуза Детска играчка Гъска вендуза
ТОП оферта -15 %
"Гъска вендуза" не е просто играчка, тя е инструмент за учене, който ще помогне на вашето бебе да открие радостта от играта и ще подкрепи неговото развитие с всяка прекарана минута заедно.Развитие на умения: Подпомага координацията ръка-око и развива фината моторика.Сензорна стимулация: Разнообразни..
33.99 лв. 39.99 лв.
Дървен образователен пъзел TopKids Какво ядат животните Дървен образователен пъзел TopKids Какво ядат животните
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
Вашето дете вече познава животните и умее да различава различните видове храни?А знае ли кое животно с какво се храни? Задава ли ви постоянно въпроси за това с любопитно изражение и трепетно очакване на отговора?Вече може да му поднесете тази интересна информация под формата на весела игра с интелек..
10.71 лв. 11.90 лв.
Комплект учебни и забавни тетрадки - 4 броя Комплект учебни и забавни тетрадки - 4 броя
ТОП оферта -14 %
Brand: Top Kids
Комплект учебни и забавни тетрадки - 4 броя на промо цена.Комплекта включва: - Тетрадка Уча буквите - Тетрадка Уча цифрите - Книжка за занимания игри и оцветяване - Книжка за оцветяване..
7.49 лв. 8.76 лв.
Бебешка играчка със звуци и светлини Caterpillar Chimstar Бебешка играчка със звуци и светлини Caterpillar Chimstar
ТОП оферта -15 %
Бебешката играчка "Caterpillar Chimstar" е вълшебно съчетание от музика, светлини и интерактивни елементи, които да радват и обучават вашето бебе. Симпатичният гъсеничен дизайн и ярките цветове стимулират зрението, докато мелодичните звуци развиват слуховото възприятие. Лесните за натискане бутони п..
22.09 лв. 25.99 лв.
Комплект Тетрадки - Уча буквите и цифрите
ТОП оферта -9 %
Brand: Top Kids
„Уча се да пиша буквите” - 1 брой Кое е едно от най-важните неща за всяко едно дете, когато вече се научи да разпознава и чете буквите? Да се научи да ги пише както трябва!За успешното изпълнение на тази мисия на помощ идва учебната тетрадка с тесни и широки редове „Уча се да пиша буквите”.Тя раз..
3.98 лв. 4.38 лв.
Показва 1 до 25 от 31 (2 страници)