Меню
Кошница

Top kids Блог RSS Feed

mobidik 26 May 46 2638
Обикновено свързваме понятието креативност с различни творчески дейности, занимания с изкуство или оригинални подходи в житейски ситуации. Всъщност креативността представлява по-скоро умението да създ..
mobidik 15 Sep 3 9026
Всички знаем, че пластмасата не е безопасна и издрържлива, като дървените играчки. Повечето от нас могат да се сетят за дървена играчка, предавана през поколенията в семейството си. Но какво е това, к..
alek_todorov 12 Aug 0 379
Методът Монтесори е подход към образованието, който насърчава практическото проучване и решаването на проблеми. Той е разработен през 1897 г. и популяризиран в американските класни стаи от италианск..
mobidik 02 Aug 0 1426
Може би всеки родител се е притеснявал как ще се справя детето му с ученето. Дали ще успее да се впише успешно в учебната среда? Дали ще смогне на темпото на другите деца? И в тези въпроси има смисъл...
alek_todorov 12 Aug 0 277
Да си родител определено не е лесно и носи със себе си куп предизвикателства, с които се сблъскваме ежедневно. Един от най-важните процеси за правилното и пълноценно развитие на детето е създаването..
alek_todorov 19 Dec 0 129
Всяка година, с наближаването на коледните празници, всеки един родител започва да си задава един от най-важните въпроси свързани с този период, а именно- какви подаръци да избере за детето си? Предви..
mobidik 01 Feb 0 165
Първите три години са основополагащи за развитието на всяко дете, тъй като това е периодът, в който то придобива основните умения и навици и опознава света около себе си ставайки пълноценна част от не..
01 Feb 0 248
Ежедневно родителите се сблъскват с различни предизвикателства що се отнася до възпитанието на децата и истината е, че няма универсална формула, по която да възпитате вашият малчуган. Но за това пък и..
24 Mar 0 184
Предимствата на дървени играчки са безброй-направени са от естествен материал, спомагат за запазването на околната среда, приятни са на допир, създават усещане на уют, стимулират творческото въображен..
25 Mar 0 161
Колкото и на пръв поглед невероятно да звучи, нашите деца биха могли да ни научат на много важни и ценни уроци, с което да се превърнат в истински житейски учители. Всички ние някога сме били деца, но..
25 Mar 0 571
Обикновено уикенда е  частта от седмицата, в която имаме възможност изцяло да прекарваме време с нашите малчугани. Споделените ни мигове са изпълнени с много игри, смях и позитивни емоции. Понякога об..
13 Apr 0 159
Всяко дете се ражда природно интелигентно с желание да опознава света около него. Огромна роля за неговото развитие обаче играят и генетичните му заложби и средата, в която живее. Ето защо някои неща ..
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)