Меню
Кошница

Top kids Блог RSS Feed

mobidik 26 May 46 2391
Обикновено свързваме понятието креативност с различни творчески дейности, занимания с изкуство или оригинални подходи в житейски ситуации. Всъщност креативността представлява по-скоро умението да създ..
mobidik 15 Sep 3 8737
Всички знаем, че пластмасата не е безопасна и издрържлива, като дървените играчки. Повечето от нас могат да се сетят за дървена играчка, предавана през поколенията в семейството си. Но какво е това, к..
alek_todorov 12 Aug 0 220
Методът Монтесори е подход към образованието, който насърчава практическото проучване и решаването на проблеми. Той е разработен през 1897 г. и популяризиран в американските класни стаи от италианск..
mobidik 02 Aug 0 1174
Може би всеки родител се е притеснявал как ще се справя детето му с ученето. Дали ще успее да се впише успешно в учебната среда? Дали ще смогне на темпото на другите деца? И в тези въпроси има смисъл...
alek_todorov 12 Aug 0 124
Да си родител определено не е лесно и носи със себе си куп предизвикателства, с които се сблъскваме ежедневно. Един от най-важните процеси за правилното и пълноценно развитие на детето е създаването..
alek_todorov 19 Dec 0 26
Всяка година, с наближаването на коледните празници, всеки един родител започва да си задава един от най-важните въпроси свързани с този период, а именно- какви подаръци да избере за детето си? Предви..
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)