Меню
Кошница

Top Kids

Brand: Top Kids
12 Образователни табла за деца е комплект, който предоставя на децата възможността да развиват своите познания и умения по множество различни теми. С тези табла, децата могат да се запознаят с азбуката и цифрите, да научат числата от 1 до 100, да разберат посоките, да се запознаят с континентите, да..
19.99 лв.
Brand: Top Kids
Голямото дървено домино е класическа образователна игра, която предлага забавление и обучение за деца и възрастни. Играта се състои от 28 дървени плочки с гладко завършена повърхност, лесни за хващане и поставяне. Всяка плочка е изработена с висококачествено дърво и има различен брой точки, които по..
19.90 лв.
Brand: Top Kids
 Открийте вълнуващия свят на "Танграм", предизвиква въображението и развива пространственото мислене. Този комплект е специално адаптиран за деца, за да им предостави часове на забавление, докато те учат и развиват важни умения. Съставен от седем части, които могат да бъдат подредени в различни..
8.90 лв.
Brand: Top Kids
Вашият малчуган най-сетне е във възрастта, в която е време да започне да учи буквите? Искате да му поднесете тяхното научаване по интересен, забавен и атрактивен начин? Имаме чудесно предложение за вас! Представяме ви дървеният образователен пъзел „Уча буквите”! Той е изцяло съобразен с интелектуал..
23.90 лв.
Brand: Top Kids
Търсите креативен и успешен начин да стимулирате паметта, въображението и творческите способности на вашето дете? Уникалната дървена картина ще разгърне пълния му потенциал!  Картината е съставена от 176 части- дървени, малки кубчета с различна височина, които се лепят върху основата. С тяхна п..
29.90 лв.
Brand: Top Kids
Картината за детска стая "Пудел" е прекрасен избор за допълнение на интериора на всякa детскa стая. Тя е изработена от висококачествен печат върху канава, който придава на картината ярки цветове и детайли, които няма да избледнеят с времето.Дизайнът на картината представя пудел във веселите му цвето..
13.99 лв.
Brand: Top Kids
Картонена къща за сглобяване с лепенки. Семейна игра в която могат да се включат всички членове на семейството. Помогнете на вашето дете да сглоби своята картонена къща. Отрежете по контур всички декорации по стаи, след което трябва да ги залепите. Оставете фантазията на вашето дете да заработи...
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Книжката за оцветяване "Азбуката с животните от А до Я" е идеален начин да се научите на буквите на азбуката, докато се забавлявате с оцветяването на животни. В тази книжка ще откриете 30 страници, по една за всяка буква от азбуката, като на всяка страна има животно, което започва с тази буква.Книжк..
2.99 лв.
Комплект за оцветяване - 3 броя Комплект за оцветяване - 3 броя
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
Комплект за оцветяване - 3 броя на промо цена.Комплекта включва: - Книжка за оцветяване Еднорози - (28 страници) - Книжка за оцветяване Динозаври - (28 страници) - Книжка за оцветяване с животни от А до Я - Азбуката - (30 страници)..
7.17 лв. 7.97 лв.
Образователен пакет  „Уча се“ Образователен пакет  „Уча се“
ТОП оферта -13 %
Brand: Top Kids
Образователен пакет - Уча се Образователният пакет "Уча се" представлява комплекс от образователни материали, предназначени за разностранно развитие на децата. Съчетавайки забавление и образование, този пакет включва различни ресурси, които насърчават ученето и творческия процес. В следващите редове..
33.99 лв. 38.89 лв.
Brand: Top Kids
Време е вашето дете да започне да учи буквите? Искате да му помогнете този процес да е ефективен, интересен, практичен и вълнуващ?Представяме ви универсалното образователното табло за учене на българската азбука.Буквите на таблото са изписани с печатен и ръкописен шрифт, което е идеалната възм..
2.49 лв.
Brand: Top Kids
Развлекателна игра "Геометрик" е иновативен продукт който обединява в себе си два основни принципа- творчество, в чиято основа е оцветяването на геометричните фигури, от които са съставени изображенията на различни видове животни и памет-научаване на наименованията им. Знаете ли кога геометрия..
11.90 лв.
Brand: Top Kids
Кое е едно от най-важните неща за всяко едно дете, когато вече се научи да разпознава и чете буквите? Да се научи да ги пише както трябва!За успешното изпълнение на тази мисия на помощ идва учебната тетрадка с тесни и широки редове „Уча се да пиша буквите”.Тя разполага с 32 страници като първите ..
2.19 лв.
Brand: Top Kids
В живота на всеки малчуган идва моментът, в който се изправя пред предизвикателството наречено връзки за обувки. Ако и вашето дете тепърва се сблъсква с усвояването на това умение и среща трудности-имаме уникално предложение за вас! Представяме ви продуктът „Уча се да си връзвам обувките” (Върза..
8.90 лв.
Brand: Top Kids
Изтеглете БЕЗПЛАТНО  ученическа учебна програма на Топ Кидс, като натиснете бутона " купи" и последвате стъпките за регистрация...
0.00 лв.
Brand: Top Kids
"Моите първи думички" е комплект от 20 ламинирани образователни табла във формат А4, които са специално създадени за подпомагане на ранното обучение на деца. Всяко табло се фокусира върху различни аспекти на ежедневието и природния свят, представяйки всичко от основни думи и концепции до по-..
19.99 лв.
Brand: Top Kids
Познава ли вашият малчуган цифрите? Опитва ли се да брои последователно? Ако търсите интересен, вълнуващ и забавен начин да му поднесете тази информация под формата на игра, имаме добра новина за вас! Представяме на вашето внимание дървения образователен пъзел „Уча цифрите”. Той съдържа цифрите от..
23.90 лв.
Brand: Top Kids
Детето ви познава буквите и цифрите? Знае всички цветове и се справя чудесно с разпознаването на различни животни и предмети? Искате да стимулирате допълнително неговата памет, способност за концентрация и логическо мислене! Значи сте на правилното място!Дървената игра памет е отлично решение за все..
11.90 лв.
Brand: Top Kids
Картината за детска стая "Слонче" е магическо допълнение към интериора на всяко детско помещение. Тя е изработена от висококачествен печат върху канава, който придава на картината ярки цветове и детайли, които няма да избледнеят с времето.Дизайнът на картината представя малко слонче в нежно синьо, к..
13.99 лв.
Brand: Top Kids
Книжката за рисуване "Динозаври" е идеалното решение за малчуганите, които обичат да развиват творческите си умения и да се забавляват. В нея ще намерят множество страници с невероятни изображения на динозаври, които ще им вдъхновят за нови и интересни творения.Книжката включва различни видове диноз..
2.49 лв.
Brand: Top Kids
Книжката за оцветяване "Еднорози" е перфектен начин да заинтригувате въображението на децата и да ги забавлявате часове наред. Книжката включва красиви илюстрации на еднорози в различни пози и настройки, които децата могат да оцветят в своите любими цветове.Книжката за оцветяване "Еднорози" е подход..
2.49 лв.
Brand: Top Kids
Морския шах е една изключително интересна и увлекателна игра, която често става любима и на най-малките. Ако искате да изненадате детето си с оригинален, образователен и полезен подарък, който ще използва дълго време, предлагаме на вашето внимание забавната дървена игра морски шах.Тя е лесна за усво..
8.90 лв.
Brand: Top Kids
Успешното научаване на таблицата за умножение е основополагаща за всяко едно дете. Благодарение на нея то ще придобие способността да пресмята прости и сложни уравнения и да си служи с различни видове математически формули на по-късен етап. Добрата новина е, че може да бъде научена лесно, ефективно ..
9.90 лв.
Показва 1 до 25 от 92 (4 страници)