Меню
Кошница

Образователен пакет „За цифрите с любов“

 Образователен пакет „За цифрите с любов“
ТОП оферта -10 %
Образователен пакет „За цифрите с любов“
Този продукт е произведен в БЪЛГАРИЯ от ТOP KIDS.
49.90 лв.
55.60 лв.

Образователен пакет „За цифрите с любов“
Пакетът съдържа:

1. Уча цифрите
2. Математика
3. Tабло Умножени

4. Tабло Азбука

1. Дървен образователен пъзел TopKids Уча цифрите
Представяме на вашето внимание дървения образователен пъзел „Уча цифрите”. Той съдържа цифрите от 1 до 10, като във всяка част е включена картинка съответстваща на цифрата посредством определен брой предмети. Комплекта е подходящ за деца, които тепърва навлизат в света на числата, но и за онези, които вече са ги усвоили, но искат да се научат да събират и изваждат. Благодарение на този дървен пъзел, детето ви ще обикне числата и ще се превърне ученето им в истинско забавление.

2. Дървена образователна Математика

Предлагаме ви да му дадете една оригинална насока, която значително ще му помогне в това начинание.

Представяме ви играта дървена образователна математика, която включва всичко необходимо, което е нужно за интелектуалното и творческо развитие на вашето дете стане ли дума за числа.
Помогнете на вашето дете да обикне математиката и света на числата учейки с разбиране, усмивка и удоволствие всеки ден!

3. Образователно табло TopKids Tаблица за умножение
Представяме на вашето внимание едно невероятно образователно табло за учене на таблицата за умножение, което ще се превърне в незаменим помощник за вашия малчуган. Със своя стилен и компактен дизайн, изработено от висококачествен материал и обагрено във весели цветове, таблото е идеалното образователно допълнение към всички останали такива.

Размер: 42/30 см.  
Твърда основа

4. Образователно табло TopKids Българската азбука

Време е вашето дете да започне да учи буквите? Искате да му помогнете този процес да е ефективен, интересен, практичен и вълнуващ?
Представяме ви универсалното образователното табло за учене на българската азбука.
Буквите на таблото са изписани с печатен и ръкописен шрифт, което е идеалната възможност за малчугана да се научи да ги изписва правилно, четливо и красиво, гласните букви са изписани с червен цвят, а съгласните със сини за да бъдат усвоени по правилен и достъпен начин.

Размер: 42/30 см.  
Твърда основа