Меню
Кошница

Комплект Тетрадки - Уча буквите и цифрите

Комплект Тетрадки - Уча буквите и цифрите
Комплект Тетрадки - Уча буквите и цифрите
Този продукт е произведен в БЪЛГАРИЯ от ТOP KIDS.
4.38 лв.

„Уча се да пиша буквите” - 1 брой

Кое е едно от най-важните неща за всяко едно дете, когато вече се научи да разпознава и чете буквите? Да се научи да ги пише както трябва!

За успешното изпълнение на тази мисия на помощ идва учебната тетрадка с тесни и широки редове „Уча се да пиша буквите”.

Тя разполага с 32 страници като първите две съдържат указания за изписването на определени ченгели, с чиято помощ се оформя изписването на всички букви.

Всяка следваща страница съдържа буква от азбуката (малка и голяма) в ръкописен вариант, която трябва да бъде многократно повторена с помощта на контури. В горния десен ъгъл на страниците е поставена дума, която отговаря на дадената буква придружена с малка рисунка.

Благодарение на тези учебна тетрадка писането на буквите се превръща в един забавен и интересен процес с ефективен резултат!


„Уча се да пиша цифрите”! -  1 брой

Кое е едно от най-важните неща за всяко едно дете след като вече се научи да разпознава цифрите и да брои? Да се научи да ги пише правилно, разбира се!

И тук на помощ идва един оригинален и иновативен продукт-тетрадката с квадратчета „Уча се да пиша цифрите”!

Тя е съставена от 32 страници, като първата съдържа указания за изписването на знаците плюс, минус, равно, по-голямо и по-малко ( +,-,=, >, <) чрез контури, а следващите съдържат указания за изписването на числата от 0 до 30. Най-отгоре всяко число е изписано и с думи и е изобразено по два начина- забавен (числата са представени като усмихнати, живи фигурки) и обикновен.

Благодарение на тази учебна тетрадка писането на цифри може да се превърне в истинска игра и научаването на бъде ефективно и вълнуващо!