Меню
Кошница

Образователен пакет „Искам да зная“

Образователен пакет „Искам да зная“
ТОП оферта -10 %
Образователен пакет „Искам да зная“
Този продукт е произведен в БЪЛГАРИЯ от ТOP KIDS.
59.90 лв.
66.50 лв.

Образователен пакет „Искам да зная“
Пакетът съдържа:

1. Уча буквите
2. Геометрик
3. Дървена игра памет
4. Часовник

5. Вързанки


1. Дървен пъзел уча Българската азбука
Вашият малчуган най-сетне е във възрастта, в която е време да започне да учи буквите? Искате да му поднесете тяхното научаване по интересен, забавен и атрактивен начин? Имаме чудесно предложение за Вас - Дървен пъзел уча Българската азбука!

2. Развлекателна игра "Геометрик" Дървени плочки за оцветяване
Знаете ли кога геометрията може да се превърне в истинско забавление за вашия малчуган? Когато бъде представена под формата на игра! Развлекателна игра "Геометрик" е иновативен продукт който обединява в себе си два основни принципа- творчество, в чиято основа е оцветяването на геометричните фигури, от които са съставени изображенията на различни видове животни и памет-научаване на наименованията им.

3. Дървена игра Памет
Дървената игра памет е отлично решение за всеки един малчуган, който тепърва навлиза в света на логиката и усвояването на нова и интересна информация! Благодарение на тази полезна и образователна игра, детето ще развие своята способност да помни бързо, лесно и ефективно докато се забавлява.

4. Образователно табло Top Kids Часовник

С мултифункционалното образователно табло „Часовник” вашият любознателен и буден малчуган ще има възможност да научи всичко това лесно оригинално, ефективно и креативно като стимулира своето логическо мислене и способност за последователно запомняне и възпроизвеждане на наученото!

5. Уча се да си връзвам обувките "Вързанки"
Ако и вашето дете тепърва се сблъсква с усвояването на това умение и среща трудности-имаме уникално предложение за вас! Представяме ви продуктът „Уча се да си връзвам обувките” (Вързанки). В живота на всеки малчуган идва моментът, в който се изправя пред предизвикателството наречено връзки за обувки