Меню
Кошница

Образователен пакет „Искам да уча“

Образователен пакет „Искам да уча“
ТОП оферта -11 %
Образователен пакет „Искам да уча“
Този продукт е произведен в БЪЛГАРИЯ от ТOP KIDS.
39.90 лв.
44.60 лв.

Образователен пакет „Искам да уча“

Пакетът съдържа:

1.Табло цифрите
2. Табло Часовник
3. Табло азбука

4. Памет

1. Образователно табло TopKids Цифри

Твърда основа Размер: 42/30 см. 
Вашият малчуган няма търпение да се потопи в света на цифрите? Помогнете му успешно в това начинание с помощта на уникалното мултифункционално образователното табло за учене за цифрите!
Благодарение на него детето ще усвои ефективно цифрите, ще разпознава кои числа за четни и кои нечетни, ще знае кои са разредителните единици и ще се запознае отблизо с числителните имена-бройни и редни.

2. Образователно табло TopKids Часовник

С мултифункционалното образователно табло „Часовник” вашият любознателен и буден малчуган ще има възможност да научи всичко това лесно оригинално, ефективно и креативно като стимулира своето логическо мислене и способност за последователно запомняне и възпроизвеждане на наученото!

3. Образователно табло TopKids Българската азбука

Време е вашето дете да започне да учи буквите? Искате да му помогнете този процес да е ефективен, интересен, практичен и вълнуващ?
Представяме ви универсалното образователното табло за учене на българската азбука.

4. Дървена игра памет
Дървената игра памет е отлично решение за всеки един малчуган, който тепърва навлиза в света на логиката и усвояването на нова и интересна информация! Благодарение на тази полезна и образователна игра, детето ще развие своята способност да помни бързо, лесно и ефективно докато се забавлява.