Меню
Кошница

Образователни табла

Brand: Top Kids
12 Образователни табла за деца е комплект, който предоставя на децата възможността да развиват своите познания и умения по множество различни теми. С тези табла, децата могат да се запознаят с азбуката и цифрите, да научат числата от 1 до 100, да разберат посоките, да се запознаят с континентите, да..
19.99 лв.
Brand: Top Kids
Образователното табло "Азбуката" е идеален начин да научите вашето дете да разпознава и запомня буквите на азбуката. Таблото е подходящо за деца на възраст от 3 до 6 години.На таблото ще откриете ярки и забавни илюстрации, които съчетават визуалното и устното запомняне на буквите. Децата могат да из..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Време е вашето дете да започне да учи буквите? Искате да му помогнете този процес да е ефективен, интересен, практичен и вълнуващ?Представяме ви универсалното образователното табло за учене на българската азбука.Буквите на таблото са изписани с печатен и ръкописен шрифт, което е идеалната възможност..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Успешното научаване на таблицата за умножение е основополагаща за всяко едно дете. Благодарение на нея то ще придобие способността да пресмята прости и сложни уравнения и да си служи с различни видове математически формули на по-късен етап. Добрата новина е, че може да бъде научена лесно, ефективно ..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Искате ли да запознаете вашето дете с нов език? Нашето образователно табло Испанската азбука е идеалното средство за запознаване с един от най-разпространените езици в света! Таблото е с размери 30х40 см и е изработено от здрава твърда основа, което го прави изключително издръжливо и подходящо за уп..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Това образователно табло е идеално за деца, които искат да научат немски език или да подобрят своите умения. Таблото включва немската азбука, като всеки буква е съчетана с ярка и цветна илюстрация, която да помогне за по-лесното запомняне.С размери 30х40 см. таблото е удобно за закачване в стаята на..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Какво трябва да научи всяко едно дете за да положи основите на опознаването на света около него?-Да има представа за времето познавайки часовника;-Да знае какво е времето навън;-Да знае сезоните, месеците, дните от седмицата;-Да разпознава цифрите и да знае кои са четни и нечетни.С мултифункционално..
12.90 лв.
Brand: Top Kids
Космосът е толкова красив, необятен и мистериозен! А Слънчевата система е една важна и позната част от него, с която всяко дете непременно трябва да се запознае.Образователното табло „Слънчева система” съдържа в себе си всичко, необходимо за любознателния малчуган!На него са прецизно са изобразени..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Ранното усвояване на знания е повече от необходимост. То е първата крачка към успешното бъдеще! Вашият малчуган няма търпение да се потопи в света на цифрите? Помогнете му успешно в това начинание с помощта на уникалното мултифункционално образователното табло за учене за цифрите!Благодарение на нег..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Ранното усвояване на знания е повече от необходимост. То е първата крачка към успешното бъдеще! Вашият малчуган няма търпение да се потопи в света на цифрите? Помогнете му успешно в това начинание с помощта на уникалното мултифункционално образователното табло за учене за цифрите!Благодарение ..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Образователното табло "Континентите" е идеалното средство за учене на малките деца за географията. Съставено от красиви и ярки илюстрации, таблото представя седемте континента. С таблото "Континентите" децата ще се забавляват, докато учат и запомнят информацията за световната карта. Таблото е ..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Образователното табло "Месеците от годината" е идеалното допълнение към детската стая, което помага на децата да научат месеците на годината, като в същото време развиват своето въображение и творчески умения. Таблото е изработено на твърда основа с размери 30х40 см, което го прави лесно за ..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Образователното табло "Музикални инструменти" е идеално за деца, които обичат музиката и искат да научат повече за различните музикални инструменти. Таблото представя изображения на различни музикални инструменти, като пиано, китара, тромпет, барабани и много други, заедно с техните имена.Това образ..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Образователното табло Професии е отличен начин да научите децата за различните професии в света. Таблото включва ярки и красиви илюстрации на различни професии, като лекар, учител, пожарникар, полицай, музикант, архитект и много други.Всяка илюстрация е съпроводена с името на професията на английски..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Образователното табло "Домашни любимци" е идеален начин да научите вашето дете за различните домашни животни, които се срещат в нашия свят. Таблото е изработено от висококачествени материали и е с дизайн който да бъде забавно и образователно едновременно.Таблото включва картинки и имена на различни ..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Образователното табло "Дните от седмицата" е идеално за децата, които започват да учат за календара и времето. Таблото е изработено от здрава твърда основа и е с размери 30х40 см. То е красиво и цветно и представя всички дневни имена на седмицата с ярки и уловими изображения, което прави уче..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Образователното табло "Динозаври" е прекрасен начин да научите вашето дете за живота на тези изчезнали гиганти. Таблото включва много информация за динозаврите - от техните видове и размери до техните хранителни навици.Таблото е със забележителни илюстрации на различни динозаври, които ще привлекат ..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Образователното табло "Цветове и Фигури" е перфектен начин да научите вашето дете да разпознава имената на различни цветове и геометрични фигури. Таблото е с изключителни илюстрации на различни цветове и фигури, които ще помогнат на децата да запомнят и разпознават визуално тези елементи.Таблото вкл..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Образователното табло Горски животни е перфектен начин да се запознаете с живота в горите. Таблото съдържа различни видове горски животни, като лисици, сова, катерица, мечки, елени, катерици, зайци и много други.Таблото е изработено от висококачествени материали и е направено така, че да бъде забавн..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Образователното табло Морски животни е идеалното средство за обучение и забавление за децата. То представлява красива и цветна графика на морски животни, като риби, костенурки, медузи, акули и други.Таблото е направено от висококачествени материали, които го правят здраво и издръжливо, така че децат..
9.90 лв.
Образователно табло TopKids Периодична система на химичните елементи. Размер: 42/30 см.  Твърда основаМатериал: коматекс Произведено в България..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Образователното табло "Времето" е идеално за децата, които желаят да научат повече за времето и метеорологичните явления. Таблото е направено от висококачествена твърда основа с размери 30х40 см и е декорирано с ярки цветове и интересни илюстрации, които правят ученето забавно и лесно.На таблото ще ..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Образователното табло "Сезони" е идеално за децата, които желаят да научат повече за четирите големи сезона - пролет, лято, есен и зима. С тази табла, децата ще научат основните характеристики на всеки една сезона, като температурните изменения, типовете растения и животни, които живеят в тези сезон..
9.90 лв.
Показва 1 до 25 от 25 (1 страници)