Меню
Кошница

Образователен пакет „Хайде да играем“

Образователен пакет „Хайде да играем“
ТОП оферта -11 %
Образователен пакет „Хайде да играем“
36.90 лв.
41.60 лв.

Образователен пакет „Хайде да играем“

1. Памет
2. Вързанки
3. Геометрик
4. Какво ядат животните

1. Дървена игра памет
Дървената игра памет е отлично решение за всеки един малчуган, който тепърва навлиза в света на логиката и усвояването на нова и интересна информация! Благодарение на тази полезна и образователна игра, детето ще развие своята способност да помни бързо, лесно и ефективно докато се забавлява.

2. Уча се да си връзвам обувките "Вързанки"
Aко и вашето дете тепърва се сблъсква с усвояването на това умение и среща трудности-имаме уникално предложение за вас! Представяме ви продуктът „Уча се да си връзвам обувките” (Вързанки).В живота на всеки малчуган идва моментът, в който се изправя пред предизвикателството наречено връзки за обувки.

3. Развлекателна игра "Геометрик" Дървени плочки за оцветяване
Знаете ли кога геометрията може да се превърне в истинско забавление за вашия малчуган? Когато бъде представена под формата на игра! Развлекателна игра "Геометрик" е иновативен продукт който обединява в себе си два основни принципа- творчество, в чиято основа е оцветяването на геометричните фигури, от които са съставени изображенията на различни видове животни и памет-научаване на наименованията им.

4. Дървен образователен пъзел TopKids Какво ядът животните

Подарете му този невероятен комплект, с който ще развие успешно своето въображение и логическо мислене!Вече може да му поднесете тази интересна информация под формата на весела игра с интелектуална и логическа насоченост благодарение на дървения пъзел „Какво ядат животните”. Всяка негова част включва картинка на определено животно и съответната храна предназначена за него. По този начин, детето лесно ще може да направи логическа връзка между изображенията и да ги запомни бързо, лесно и ефективно.
А знае ли кое животно с какво се храни? Задава ли ви постоянно въпроси за това с любопитно изражение и трепетно очакване на отговора?
Вашето дете вече познава животните и умее да различава различните видове храни?