Меню
Кошница

Образователен пакет „Хайде да играем“

Образователен пакет „Хайде да играем“
ТОП оферта -11 %
Образователен пакет „Хайде да играем“
Този продукт е произведен в БЪЛГАРИЯ от ТOP KIDS.
36.90 лв.
41.60 лв.

Образователен пакет „Хайде да играем“

1. Памет
2. Вързанки
3. Геометрик
4. Какво ядат животните

1. Дървена игра памет
Дървената игра памет е отлично решение за всеки един малчуган, който тепърва навлиза в света на логиката и усвояването на нова и интересна информация! Благодарение на тази полезна и образователна игра, детето ще развие своята способност да помни бързо, лесно и ефективно докато се забавлява.

2. Уча се да си връзвам обувките "Вързанки"
Aко и вашето дете тепърва се сблъсква с усвояването на това умение и среща трудности-имаме уникално предложение за вас! Представяме ви продуктът „Уча се да си връзвам обувките” (Вързанки).В живота на всеки малчуган идва моментът, в който се изправя пред предизвикателството наречено връзки за обувки.

3. Развлекателна игра "Геометрик" Дървени плочки за оцветяване
Знаете ли кога геометрията може да се превърне в истинско забавление за вашия малчуган? Когато бъде представена под формата на игра! Развлекателна игра "Геометрик" е иновативен продукт който обединява в себе си два основни принципа- творчество, в чиято основа е оцветяването на геометричните фигури, от които са съставени изображенията на различни видове животни и памет-научаване на наименованията им.

4. Дървен образователен пъзел TopKids Какво ядът животните

Подарете му този невероятен комплект, с който ще развие успешно своето въображение и логическо мислене!Вече може да му поднесете тази интересна информация под формата на весела игра с интелектуална и логическа насоченост благодарение на дървения пъзел „Какво ядат животните”. Всяка негова част включва картинка на определено животно и съответната храна предназначена за него. По този начин, детето лесно ще може да направи логическа връзка между изображенията и да ги запомни бързо, лесно и ефективно.
А знае ли кое животно с какво се храни? Задава ли ви постоянно въпроси за това с любопитно изражение и трепетно очакване на отговора?
Вашето дете вече познава животните и умее да различава различните видове храни?