Меню
Кошница

Учебни и забавни тетрадки

Brand: Top Kids
Кое е едно от най-важните неща за всяко едно дете, когато вече се научи да разпознава и чете буквите? Да се научи да ги пише както трябва!За успешното изпълнение на тази мисия на помощ идва учебната тетрадка с тесни и широки редове „Уча се да пиша буквите”.Тя разполага с 32 страници като първите ..
1.80 лв.
Brand: Top Kids
Кое е едно от най-важните неща за всяко едно дете след като вече се научи да разпознава цифрите и да брои? Да се научи да ги пише правилно, разбира се!И тук на помощ идва един оригинален и иновативен продукт-тетрадката с квадратчета „Уча се да пиша цифрите”!Тя е съставена от 32 страници, като пър..
1.80 лв.
Комплект учебни и забавни тетрадки - 4 броя Комплект учебни и забавни тетрадки - 4 броя
ТОП оферта -17 %
Brand: Top Kids
Комплект учебни и забавни тетрадки - 4 броя на промо цена.Комплекта включва: - Тетрадка Уча буквите - Тетрадка Уча цифрите - Книжка за занимания игри и оцветяване - Книжка за оцветяване..
5.99 лв. 7.20 лв.
Комплект Тетрадки - Уча буквите и цифрите
ТОП оферта -17 %
Brand: Top Kids
„Уча се да пиша буквите” - 1 брой Кое е едно от най-важните неща за всяко едно дете, когато вече се научи да разпознава и чете буквите? Да се научи да ги пише както трябва!За успешното изпълнение на тази мисия на помощ идва учебната тетрадка с тесни и широки редове „Уча се да пиша буквите”.Тя раз..
3.00 лв. 3.60 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)