Меню
Кошница

Учебни и забавни тетрадки

Brand: Top Kids
Книжката за оцветяване "Азбуката с животните от А до Я" е идеален начин да се научите на буквите на азбуката, докато се забавлявате с оцветяването на животни. В тази книжка ще откриете 30 страници, по една за всяка буква от азбуката, като на всяка страна има животно, което започва с тази буква.Книжк..
2.99 лв.
Brand: Top Kids
Кое е едно от най-важните неща за всяко едно дете, когато вече се научи да разпознава и чете буквите? Да се научи да ги пише както трябва!За успешното изпълнение на тази мисия на помощ идва учебната тетрадка с тесни и широки редове „Уча се да пиша буквите”.Тя разполага с 32 страници като първите ..
2.19 лв.
Brand: Top Kids
Книжката за рисуване "Динозаври" е идеалното решение за малчуганите, които обичат да развиват творческите си умения и да се забавляват. В нея ще намерят множество страници с невероятни изображения на динозаври, които ще им вдъхновят за нови и интересни творения.Книжката включва различни видове диноз..
2.49 лв.
Brand: Top Kids
Книжката за оцветяване "Еднорози" е перфектен начин да заинтригувате въображението на децата и да ги забавлявате часове наред. Книжката включва красиви илюстрации на еднорози в различни пози и настройки, които децата могат да оцветят в своите любими цветове.Книжката за оцветяване "Еднорози" е подход..
2.49 лв.
Brand: Top Kids
Кое е едно от най-важните неща за всяко едно дете след като вече се научи да разпознава цифрите и да брои? Да се научи да ги пише правилно, разбира се!И тук на помощ идва един оригинален и иновативен продукт-тетрадката с квадратчета „Уча се да пиша цифрите”!Тя е съставена от 32 страници, като пър..
2.19 лв.
Brand: Top Kids
Книжката за занимания, игри и оцветяване е идеален начин да се забавлявате и да научите нещо ново. В тази книжка ще откриете множество забавни игри и занимания, които ще развият уменията на децата в рисуването и броенето.Книжката е подходяща за деца на възраст от 4 до 7 години, които желаят да науча..
2.19 лв.
Brand: Top Kids
Книжката за оцветяване е прекрасен начин да развихрите креативността на вашето дете и да му предоставите забавно и творческо занимание. Тази книжка включва множество страници с картинки на различни теми - от животни и растения до вълшебни създания и герои от любимите приказки.Всяка страница е с ..
2.19 лв.
Комплект учебни и забавни тетрадки - 4 броя Комплект учебни и забавни тетрадки - 4 броя
ТОП оферта -14 %
Brand: Top Kids
Комплект учебни и забавни тетрадки - 4 броя на промо цена.Комплекта включва: - Тетрадка Уча буквите - Тетрадка Уча цифрите - Книжка за занимания игри и оцветяване - Книжка за оцветяване..
7.49 лв. 8.76 лв.
Brand: Top Kids
„Уча се да пиша буквите” - 1 брой Кое е едно от най-важните неща за всяко едно дете, когато вече се научи да разпознава и чете буквите? Да се научи да ги пише както трябва!За успешното изпълнение на тази мисия на помощ идва учебната тетрадка с тесни и широки редове „Уча се да пиша буквите”.Тя раз..
4.38 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)