Меню
Кошница

Образователно табло "Домашни любимци"

Образователно табло "Домашни любимци"
Образователно табло "Домашни любимци"
Този продукт е произведен в БЪЛГАРИЯ от ТOP KIDS.
9.90 лв.

Образователното табло "Домашни любимци" е идеален начин да научите вашето дете за различните домашни животни, които се срещат в нашия свят. Таблото е изработено от висококачествени материали и е с дизайн който да бъде забавно и образователно едновременно.


Таблото включва картинки и имена на различни видове домашни любимци, като кучета, котки, зайци, кон и крава. Всяка картинка е снабдена с букви, които помагат на децата да научат как да изписват името на всяко животно.


Таблото е идеален начин да научите децата си за животните и да развиете техните езикови и познавателни умения. Децата могат да използват таблото като основа за игра, като могат да се забавляват, като създават истории с домашни любимци или като учат да правят различни звуци, които наподобяват животните на картинките.


Образователното табло "Домашни любимци" е перфектният начин да научите децата си за домашните любимци и да ги насърчите да развият техните познавателни и езикови умения. Това е перфектният подарък за всяко дете, което обича животните и желае да научи повече за тях.

Размер: 42/30 см.  
Твърда основа