Меню
Кошница

Играчки за начално училище (5-7 години)

Brand: Top Kids
12 Образователни табла за деца е комплект, който предоставя на децата възможността да развиват своите познания и умения по множество различни теми. С тези табла, децата могат да се запознаят с азбуката и цифрите, да научат числата от 1 до 100, да разберат посоките, да се запознаят с континентите, да..
19.99 лв.
Дървеният 3D пъзел "Куб" е чудесен начин да забавлявате ума си и да развивате логическите си умения. Този елегантен и изискан пъзел съчетава забавление и предизвикателство в едно. Създаден от висококачествено дърво, "Кубът" предоставя на играчите възможността да изграждат тримерни форми и съ..
15.58 лв.
Brand: Top Kids
Голямото дървено домино е класическа образователна игра, която предлага забавление и обучение за деца и възрастни. Играта се състои от 28 дървени плочки с гладко завършена повърхност, лесни за хващане и поставяне. Всяка плочка е изработена с висококачествено дърво и има различен брой точки, които по..
19.90 лв.
Открийте космоса с нашия Образователен Дървен Пъзел "Астронавт"! Изработен от висококачествено дърво, този пъзел е идеален за развиване на фините моторни умения и пространственото мислене на вашето дете. Със своите ярки цветове и привлекателен дизайн, той ще вдъхнови малкия изследовател да научи пов..
31.98 лв.
 "Геоборд със забавни лица на животни" е иновативна дървена игра, специално създадена, за да вдъхнови децата да изучават геометрични форми и да развиват въображението си. Всяка дъска е украсена с лицето на животно, като добавя уникален елемент на забавление към образователния процес. С помощта ..
15.58 лв.
Представяме "Креативен дървен конструктор 'Мозайка'", иновативна играчка, която съчетава забавлението и обучението в едно. Този уникален конструктор е специално проектиран да вдъхнови малките строители и да развие тяхното пространствено мислене, логика и координация. Изработен от екологично чисто дъ..
33.90 лв.
Brand: Top Kids
Търсите креативен и успешен начин да стимулирате паметта, въображението и творческите способности на вашето дете? Уникалната дървена картина ще разгърне пълния му потенциал!  Картината е съставена от 176 части- дървени, малки кубчета с различна височина, които се лепят върху основата. С тяхна п..
29.90 лв.
Подарете на вашето дете забавлението и образованието, които се крият в нашата "Дървена образователна игра за цветово съвпадение". Тази интерактивна играчка е специално създадена, за да помогне на малчуганите да научат цветовете и да усъвършенстват своите умения за съвпадение и сортиране. Състояща се..
28.93 лв.
Представете основите на пътната безопасност на вашето дете с нашия "Интерактивен образователен комплект 'Пътна безопасност'". Този комплект е идеален за запознаването на децата с пътните знаци и правилата за движение по забавен и интерактивен начин. Състои се от ярко оцветен пъзел, който представя р..
39.99 лв.
Оживете въображението на вашето дете с нашия елегантен и стилен комплект дървени мебели за кукли. Изработен с прецизност и внимание към детайла, този комплект предлага всичко необходимо за пълноценното обзавеждане на кукления дом. Всеки елемент е проектиран с мисъл за играта и включва класически дет..
88.99 лв.
"Монтесори образователна игра с дървени магнитни кибритени клечки" - перфектният инструмент за развитие на креативността и мисленето при децата. Тази уникална игра е създадена, за да вдъхнови малките умове и да ги научи на основите на геометрията и изкуството по забавен и интерактивен начин.Играта в..
33.40 лв.
Brand: Top Kids
Успешното научаване на таблицата за умножение е основополагаща за всяко едно дете. Благодарение на нея то ще придобие способността да пресмята прости и сложни уравнения и да си служи с различни видове математически формули на по-късен етап. Добрата новина е, че може да бъде научена лесно, ефективно ..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Време е вашето дете да започне да учи буквите? Искате да му помогнете този процес да е ефективен, интересен, практичен и вълнуващ?Представяме ви универсалното образователното табло за учене на българската азбука.Буквите на таблото са изписани с печатен и ръкописен шрифт, което е идеалната възможност..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Детето ви обожава чуждите езици? Искате да му предоставите възможност да изучава език,  който е различен от традиционното разбиране за ранно езиково обучение? Вече е възможно, благодарение на един уникален артикул-дървения образователен пъзел „Уча румънските букви”. Ако искате да зарадвате ваше..
23.90 лв.
Brand: Top Kids
В живота на всеки един малчуган идва момент, в който започва да отговаря на един много важен за бъдещето му въпрос- А ти какъв искаш да станеш като пораснеш? Някои мечтаят да бъдат космонавти или художници, а други избират по-практични професии. Много често децата се вдъхновяват и от профес..
11.90 лв.
Brand: Top Kids
Вашето дете умее да брои отлично и познава добре числата? Има явен интерес към събирането, изваждането и познаването на часовника, но все още не разполага с базови познания? Предлагаме ви да му дадете една оригинална насока, която значително ще му помогне в това начинание. Представяме ви играта дърв..
11.90 лв.
Brand: Top Kids
Космосът е толкова красив, необятен и мистериозен! А Слънчевата система е една важна и позната част от него, с която всяко дете непременно трябва да се запознае.Образователното табло „Слънчева система” съдържа в себе си всичко, необходимо за любознателния малчуган!На него са прецизно са изобразени..
9.90 лв.
"Скачащи мечета" е вълнуваща и забавна игра, която предизвиква въображението и креативността на вашето дете. С разноцветни фигури на животни, които могат да се съединяват по множество начини, тази игра не само забавлява, но и учи малките деца на цветове, форми и баланс. Изработена от висококачествен..
22.99 лв.
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)