Меню
Кошница

Играчки за начално училище (5-7 години)

12 Образователни табла за деца 12 Образователни табла за деца
Ново! ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
12 Образователни табла за деца е комплект, който предоставя на децата възможността да развиват своите познания и умения по множество различни теми. С тези табла, децата могат да се запознаят с азбуката и цифрите, да научат числата от 1 до 100, да разберат посоките, да се запознаят с континентите, да..
17.99 лв. 19.99 лв.
3D пъзел Дървен Куб 3D пъзел Дървен Куб
ТОП оферта -10 %
Дървеният 3D пъзел "Куб" е чудесен начин да забавлявате ума си и да развивате логическите си умения. Този елегантен и изискан пъзел съчетава забавление и предизвикателство в едно. Създаден от висококачествено дърво, "Кубът" предоставя на играчите възможността да изграждат тримерни форми и съ..
13.99 лв. 15.58 лв.
Детска образователна игра Астронавт Детска образователна игра Астронавт
ТОП оферта -20 %
Открийте космоса с нашия Образователен Дървен Пъзел "Астронавт"! Изработен от висококачествено дърво, този пъзел е идеален за развиване на фините моторни умения и пространственото мислене на вашето дете. Със своите ярки цветове и привлекателен дизайн, той ще вдъхнови малкия изследовател да научи пов..
25.58 лв. 31.98 лв.
Изведете музикалните заложби на вашето дете на преден план с нашия цветен "Детски дървен Ксилофон". Този 15-тонов музикален инструмент е идеален за въвеждане в основите на музиката и е прекрасен старт за бъдещи музиканти. Ксилофонът е изработен от висококачествени дървени материали и безопас..
23.54 лв.
Открийте забавлението и предизвикателствата с нашия уникален дървен пъзел „Тетрис“. Състои се от 40 разнообразни дървени геометрични фигури в богати цветове - син, жълт, зелен, червен, оранжев, черен, лилав и кафяв, които са ключът към развиване на логическото мислене и креативността.Предлагаме ви д..
8.90 лв.
Дървена играчка, креативен дървен конструктор Мозайка Дървена играчка, креативен дървен конструктор Мозайка
ТОП оферта -15 %
Представяме "Креативен дървен конструктор 'Мозайка'", иновативна играчка, която съчетава забавлението и обучението в едно. Този уникален конструктор е специално проектиран да вдъхнови малките строители и да развие тяхното пространствено мислене, логика и координация. Изработен от екологично чисто дъ..
28.81 лв. 33.90 лв.
Дървена картина TopKids + ПОДАРЪК Картонена къща Дървена картина TopKids + ПОДАРЪК Картонена къща
ТОП оферта -20 %
Brand: Top Kids
Търсите креативен и успешен начин да стимулирате паметта, въображението и творческите способности на вашето дете? Уникалната дървена картина ще разгърне пълния му потенциал!  Картината е съставена от 176 части- дървени, малки кубчета с различна височина, които се лепят върху основата. С тяхна п..
23.92 лв. 29.90 лв.
Подарете на вашето дете забавлението и образованието, които се крият в нашата "Дървена образователна игра за цветово съвпадение". Тази интерактивна играчка е специално създадена, за да помогне на малчуганите да научат цветовете и да усъвършенстват своите умения за съвпадение и сортиране. Състояща се..
28.93 лв.
Представете основите на пътната безопасност на вашето дете с нашия "Интерактивен образователен комплект 'Пътна безопасност'". Този комплект е идеален за запознаването на децата с пътните знаци и правилата за движение по забавен и интерактивен начин. Състои се от ярко оцветен пъзел, който представя р..
39.99 лв.
Комплект дървени мебели за кукли, играчки за момичета Комплект дървени мебели за кукли, играчки за момичета
ТОП оферта -25 %
Оживете въображението на вашето дете с нашия елегантен и стилен комплект дървени мебели за кукли. Изработен с прецизност и внимание към детайла, този комплект предлага всичко необходимо за пълноценното обзавеждане на кукления дом. Всеки елемент е проектиран с мисъл за играта и включва класически дет..
66.99 лв. 88.99 лв.
"Монтесори образователна игра с дървени магнитни кибритени клечки" - перфектният инструмент за развитие на креативността и мисленето при децата. Тази уникална игра е създадена, за да вдъхнови малките умове и да ги научи на основите на геометрията и изкуството по забавен и интерактивен начин.Играта в..
33.40 лв.
Brand: Top Kids
Успешното научаване на таблицата за умножение е основополагаща за всяко едно дете. Благодарение на нея то ще придобие способността да пресмята прости и сложни уравнения и да си служи с различни видове математически формули на по-късен етап. Добрата новина е, че може да бъде научена лесно, ефективно ..
9.90 лв.
Дървен образователен пъзел TopKids Уча румънски Дървен образователен пъзел TopKids Уча румънски
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
Детето ви обожава чуждите езици? Искате да му предоставите възможност да изучава език,  който е различен от традиционното разбиране за ранно езиково обучение? Вече е възможно, благодарение на един уникален артикул-дървения образователен пъзел „Уча румънските букви”. Ако искате да зарадвате ваше..
21.51 лв. 23.90 лв.
Brand: Top Kids
В живота на всеки един малчуган идва момент, в който започва да отговаря на един много важен за бъдещето му въпрос- А ти какъв искаш да станеш като пораснеш? Някои мечтаят да бъдат космонавти или художници, а други избират по-практични професии. Много често децата се вдъхновяват и от профес..
11.90 лв.
Brand: Top Kids
Вашето дете умее да брои отлично и познава добре числата? Има явен интерес към събирането, изваждането и познаването на часовника, но все още не разполага с базови познания? Предлагаме ви да му дадете една оригинална насока, която значително ще му помогне в това начинание. Представяме ви играта дърв..
11.90 лв.
Brand: Top Kids
Космосът е толкова красив, необятен и мистериозен! А Слънчевата система е една важна и позната част от него, с която всяко дете непременно трябва да се запознае.Образователното табло „Слънчева система” съдържа в себе си всичко, необходимо за любознателния малчуган!На него са прецизно са изобразени..
9.90 лв.
Brand: Top Kids
Дървената образователна игра "Области в България" е забавен и практичен начин да се научите повече за географията на България. Играта представлява комплект от дървени пъзели, които се сглобяват, за да създадат красива карта на България, разделена на области.Всяка област е представена с уникален диза..
14.99 лв.
"Скачащи мечета" е вълнуваща и забавна игра, която предизвиква въображението и креативността на вашето дете. С разноцветни фигури на животни, които могат да се съединяват по множество начини, тази игра не само забавлява, но и учи малките деца на цветове, форми и баланс. Изработена от висококачествен..
22.99 лв.
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)