Меню
Кошница

Играчки за предучилищна възраст (3-5 години)

12 Образователни табла за деца 12 Образователни табла за деца
Ново! ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
12 Образователни табла за деца е комплект, който предоставя на децата възможността да развиват своите познания и умения по множество различни теми. С тези табла, децата могат да се запознаят с азбуката и цифрите, да научат числата от 1 до 100, да разберат посоките, да се запознаят с континентите, да..
17.99 лв. 19.99 лв.
Mонтесори дъска с 5 дейности с ключалки, часовник, изработена от дърво Mонтесори дъска с 5 дейности с ключалки, часовник, изработена от дърво
ТОП оферта -15 %
Открийте света на играта и обучението с нашата Монтесори Образователна Дъска "Развитие и Откривателство". Тази мултифункционална дървена дъска е специално проектирана, за да насърчи развитието на фината моторика, логическото мислене и самостоятелността у децата. С пет различни секции, включващи ключ..
26.33 лв. 30.98 лв.
Играта "Магнитен сортер с моркови и червеи" е забавно и интерактивно образователно средство, което предизвиква детското въображение и подпомага развитието на фината моторика. Съчетавайки елементи на природата с магнитната атракция, тази игра насърчава децата да учат чрез тактилни упражнения. Включва..
19.96 лв.
Детска образователна игра Астронавт Детска образователна игра Астронавт
ТОП оферта -20 %
Открийте космоса с нашия Образователен Дървен Пъзел "Астронавт"! Изработен от висококачествено дърво, този пъзел е идеален за развиване на фините моторни умения и пространственото мислене на вашето дете. Със своите ярки цветове и привлекателен дизайн, той ще вдъхнови малкия изследовател да научи пов..
25.58 лв. 31.98 лв.
Изведете музикалните заложби на вашето дете на преден план с нашия цветен "Детски дървен Ксилофон". Този 15-тонов музикален инструмент е идеален за въвеждане в основите на музиката и е прекрасен старт за бъдещи музиканти. Ксилофонът е изработен от висококачествени дървени материали и безопас..
23.54 лв.
Дървен образователен пъзел TopKids Уча буквите Дървен образователен пъзел TopKids Уча буквите
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
Вашият малчуган най-сетне е във възрастта, в която е време да започне да учи буквите? Искате да му поднесете тяхното научаване по интересен, забавен и атрактивен начин? Имаме чудесно предложение за вас! Представяме ви дървеният образователен пъзел „Уча буквите”! Той е изцяло съобразен с интелектуал..
21.51 лв. 23.90 лв.
Открийте забавлението и предизвикателствата с нашия уникален дървен пъзел „Тетрис“. Състои се от 40 разнообразни дървени геометрични фигури в богати цветове - син, жълт, зелен, червен, оранжев, черен, лилав и кафяв, които са ключът към развиване на логическото мислене и креативността.Предлагаме ви д..
8.90 лв.
Дървената дъга от 8 части, съчетана с боулинг кегли и съчма, представлява удивителна образователна играчка в духа на Монтесори. Тази креативна и разнообразна играчка предоставя на децата възможността да развиват своето въображение и умения по няколко начина.Основни характеристики:Монтесори обу..
66.80 лв.
Дървена игра Купа с плодова или зеленчукова салата Дървена игра Купа с плодова или зеленчукова салата
ТОП оферта -20 %
Представяме ви нашата чаровна и забавна "Дървена игра Купа с плодова или зеленчукова салата" - идеалният начин да въведете вашето дете в света на здравословното хранене, докато се забавлява. Тази образователна играчка е изработена от висококачествено дърво и включва разнообразие от цветни дървени пл..
31.59 лв. 39.49 лв.
Дървена играчка, креативен дървен конструктор Мозайка Дървена играчка, креативен дървен конструктор Мозайка
ТОП оферта -15 %
Представяме "Креативен дървен конструктор 'Мозайка'", иновативна играчка, която съчетава забавлението и обучението в едно. Този уникален конструктор е специално проектиран да вдъхнови малките строители и да развие тяхното пространствено мислене, логика и координация. Изработен от екологично чисто дъ..
28.81 лв. 33.90 лв.
Подарете на вашето дете забавлението и образованието, които се крият в нашата "Дървена образователна игра за цветово съвпадение". Тази интерактивна играчка е специално създадена, за да помогне на малчуганите да научат цветовете и да усъвършенстват своите умения за съвпадение и сортиране. Състояща се..
28.93 лв.
Спалнята за кукли е перфектното допълнение към всяка къща за кукли и предоставя на вашите малки кукли и техните собственици комфортно и забавно място за почивка. Тази невероятно изработена спалня предлага най-реалистичното преживяване на сън за вашите кукли.Основни характеристики:Двойно легло: Проек..
16.69 лв.
Дървените мебели за куклена баня са перфектното допълнение към всяка детска играчка за куклен дом и предоставят на вашите деца възможността да създават забавни и реалистични сцени в банята на куклените си герои. Тази мебел за куклена къща е идеална за обогатяване на ролевата игра и развиване на детс..
16.69 лв.
Дървените мебели за къщи за кукли, специално създадени за всекидневната, предоставят на вашето дете възможността да създава истории и приказки в уютната обстановка на своята куклена къща. Тези изящни и забавни мебели са идеални за обогатяване на ролевата игра и развиване на въображението на децата.О..
16.69 лв.
Дървената куклена кухня е перфектното допълнение към всяка детска играчка за куклен дом и предоставя вълнуващо преживяване на кулинарни приключения за вашето дете. Тази мебел за куклена къща не само предоставя забавление, но и обогатява уменията на децата и развива техния творчески потенциал.Основни..
16.69 лв.
Представете основите на пътната безопасност на вашето дете с нашия "Интерактивен образователен комплект 'Пътна безопасност'". Този комплект е идеален за запознаването на децата с пътните знаци и правилата за движение по забавен и интерактивен начин. Състои се от ярко оцветен пъзел, който представя р..
39.99 лв.
Комплект дървени мебели за кукли, играчки за момичета Комплект дървени мебели за кукли, играчки за момичета
ТОП оферта -25 %
Оживете въображението на вашето дете с нашия елегантен и стилен комплект дървени мебели за кукли. Изработен с прецизност и внимание към детайла, този комплект предлага всичко необходимо за пълноценното обзавеждане на кукления дом. Всеки елемент е проектиран с мисъл за играта и включва класически дет..
66.99 лв. 88.99 лв.
"Монтесори образователна игра с дървени магнитни кибритени клечки" - перфектният инструмент за развитие на креативността и мисленето при децата. Тази уникална игра е създадена, за да вдъхнови малките умове и да ги научи на основите на геометрията и изкуството по забавен и интерактивен начин.Играта в..
33.40 лв.
Образователен дървен куб за сортиране на геометрични фигури, с лабиринт Образователен дървен куб за сортиране на геометрични фигури, с лабиринт
ТОП оферта -15 %
Представяме "Образователен дървен куб за сортиране на геометрични фигури", перфектният учебен инструмент за вашето любознателно дете. Този многофункционален дървен куб е специално създаден, за да предизвика интереса и да развие уменията на малки деца в разпознаването на форми, цветове и решаването н..
32.29 лв. 37.99 лв.
Играйте и учете с "Образователна игра дървена мозайка с копчета", перфектната играчка за развиване на фината моторика и креативното мислене у децата. Този уникален образователен набор предлага разнообразни цветни копчета, които могат да бъдат подреждани в различни модели, форми и картини върху дърве..
19.96 лв.
Нашето вълшебно събрание от цветни дървени блокчета "Цветен дървен конструктор" е създадено, за да вдъхнови младите строители и архитекти. Този комплект от качествени дървени блокове в ярки цветове не само ще развива въображението, но и ще укрепи фините моторни умения на вашето дете. С разнообразни ..
22.26 лв.
Дървен образователен пъзел TopKids Уча цифрите Дървен образователен пъзел TopKids Уча цифрите
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
Познава ли вашият малчуган цифрите? Опитва ли се да брои последователно? Ако търсите интересен, вълнуващ и забавен начин да му поднесете тази информация под формата на игра, имаме добра новина за вас! Представяме на вашето внимание дървения образователен пъзел „Уча цифрите”. Той съдържа цифрите от..
21.51 лв. 23.90 лв.
Brand: Top Kids
Детето ви познава буквите и цифрите? Знае всички цветове и се справя чудесно с разпознаването на различни животни и предмети? Искате да стимулирате допълнително неговата памет, способност за концентрация и логическо мислене! Значи сте на правилното място!Дървената игра памет е отлично решение за все..
11.90 лв.
Дървен образователен пъзел TopKids Уча английски Дървен образователен пъзел TopKids Уча английски
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
Вашето малко съкровище има интерес към английския език и с радост учи английски песнички и стихотворения? Предлагаме ви прекрасен начин да му помогнете в изучаването на този чужд език-с помощта на дървения образователен пъзел „Уча английските букви”. Благодарение на него, ученето ще се превърне в и..
21.51 лв. 23.90 лв.
Дървен образователен пъзел TopKids Уча румънски Дървен образователен пъзел TopKids Уча румънски
ТОП оферта -10 %
Brand: Top Kids
Детето ви обожава чуждите езици? Искате да му предоставите възможност да изучава език,  който е различен от традиционното разбиране за ранно езиково обучение? Вече е възможно, благодарение на един уникален артикул-дървения образователен пъзел „Уча румънските букви”. Ако искате да зарадвате ваше..
21.51 лв. 23.90 лв.
Показва 1 до 25 от 32 (2 страници)