Меню
Кошница

Играчки за малки деца (1-3 години)

Mонтесори дъска с 5 дейности с ключалки, часовник, изработена от дърво Mонтесори дъска с 5 дейности с ключалки, часовник, изработена от дърво
ТОП оферта -15 %
Открийте света на играта и обучението с нашата Монтесори Образователна Дъска "Развитие и Откривателство". Тази мултифункционална дървена дъска е специално проектирана, за да насърчи развитието на фината моторика, логическото мислене и самостоятелността у децата. С пет различни секции, включващи ключ..
26.33 лв. 30.98 лв.
Дървената дъга от 8 части, съчетана с боулинг кегли и съчма, представлява удивителна образователна играчка в духа на Монтесори. Тази креативна и разнообразна играчка предоставя на децата възможността да развиват своето въображение и умения по няколко начина.Основни характеристики:Монтесори обу..
66.80 лв.
Дървена кула за подреждане и сортиране, е специално проектирана, за да подпомогне комплексното развитие на вашето дете. Тази многофункционална играчка е идеална за малки деца, които обичат да изследват и да се учат чрез игра.Изработена от висококачествено и екологично чисто дърво, "Kabi" предлага бе..
24.48 лв.
Открийте забавлението и образователната стойност с нашата "Дървена маса със сортировач на топки и чук". Този уникален продукт е специално проектиран, за да стимулира развитието на малките деца чрез игра.Масата е изработена от висококачествено, екологично чисто дърво, което гарантира дълготрайност и ..
16.90 лв.
Образователен дървен куб за сортиране на геометрични фигури, с лабиринт Образователен дървен куб за сортиране на геометрични фигури, с лабиринт
ТОП оферта -15 %
Представяме "Образователен дървен куб за сортиране на геометрични фигури", перфектният учебен инструмент за вашето любознателно дете. Този многофункционален дървен куб е специално създаден, за да предизвика интереса и да развие уменията на малки деца в разпознаването на форми, цветове и решаването н..
32.29 лв. 37.99 лв.
Играйте и учете с "Образователна игра дървена мозайка с копчета", перфектната играчка за развиване на фината моторика и креативното мислене у децата. Този уникален образователен набор предлага разнообразни цветни копчета, които могат да бъдат подреждани в различни модели, форми и картини върху дърве..
19.96 лв.
Нашето вълшебно събрание от цветни дървени блокчета "Цветен дървен конструктор" е създадено, за да вдъхнови младите строители и архитекти. Този комплект от качествени дървени блокове в ярки цветове не само ще развива въображението, но и ще укрепи фините моторни умения на вашето дете. С разнообразни ..
22.26 лв.
Нашето привлекателно и интерактивно образователно средство "Цветен образователен часовник-пъзел със слонче" е идеален за въвеждане на децата в концепциите за време и рутинни дейности. Изработен с внимание към детайла, този часовник-пъзел е снабден с двустранни детайли, показващи слънчеви и нощни акт..
25.98 лв.
Дървена бебешка проходилка с кубчета Дървена бебешка проходилка с кубчета
ТОП оферта -20 %
Изследвайте света заедно с вашето бебе с нашата "Дървена бебешка проходилка". Тази многофункционална и здрава проходилка е проектирана  да подкрепя първите стъпки на вашето дете и да стимулира развитието на фините моторни умения чрез занимателните дейности, вградени в конструкцията му. Оборудва..
83.86 лв. 104.83 лв.
Открийте света на цветовете и формите с нашия специално разработен комплект карти за визуална стимулация, предназначен за бебета на възраст от 12 до 36 месеца. Този комплект съдържа разнообразие от карти с богати, ярки цветове и различни форми, които ще помогнат на вашето бебе да развие зрит..
14.49 лв.
Открийте магията на цветовете с дървената играчка за нанизване "Дъга". Тази чудесна образователна играчка е специално създадена за малчугани, които обичат да изследват и да учат чрез игра. "Дъга" е идеален начин да въведете вашето дете в света на цветовете, формите и последователността. С помощта на..
5.99 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)