Меню
Кошница

Забавни дървени играчки

Brand: Top Kids
Знаете ли кога геометрията може да се превърне в истинско забавление за вашия малчуган? Когато бъде представена под формата на игра! Дървените плочки за оцветяване „Геометрик” са иновативен продукт, който обединява в себе си два основни принципа- творчество, в чиято основа е оцветяването на геометри..
8.90 лв.
Brand: Top Kids
Детето ви познава буквите и цифрите? Знае всички цветове и се справя чудесно с разпознаването на различни животни и предмети? Искате да стимулирате допълнително неговата памет, способност за концентрация и логическо мислене! Значи сте на правилното място!Дървената игра памет е отлично решение за все..
11.90 лв.
Brand: Top Kids
В живота на всеки малчуган идва моментът, в който се изправя пред предизвикателството наречено връзки за обувки. Ако и вашето дете тепърва се сблъсква с усвояването на това умение и среща трудности-имаме уникално предложение за вас! Представяме ви продуктът „Уча се да си връзвам обувките” (Върза..
8.90 лв.
Brand: Top Kids
Морския шах е една изключително интересна и увлекателна игра, която често става любима и на най-малките. Ако искате да изненадате детето си с оригинален, образователен и полезен подарък, който ще използва дълго време, предлагаме на вашето внимание забавната дървена игра морски шах.Тя е лесна за усво..
8.90 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)